Προσθήκη αριθμού σε black list

Senditnow SMS blacklist feature

Προσθήκη αριθμού στην blacklist -  Αυτό είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να μαρκάρουμε όποιους αριθμούς θέλουμε σαν blacklisted. Σαν επίπτωση αυτό έχει, στο να μη στέλνονται τα SMS στους αριθμούς που είναι μαρκαρισμένοι.

 

 

Μπορείτε να μαρκάρετε όποιους αριθμούς εσείς θέλετε με διάφορους τρόπους:

1) Μέσα στη φόρμα που διορθώνουμε τα στοιχεία της επαφής, όπως φαίνεται παρακάτω 

sms number blacklist form

2) Μέσω import - Στα Βοηθητικά » Import επαφών, υπάρχει μια επιλογή [Προσθήκη στη blacklist]. Όπως συνήθως κάνετε import τους αριθμούς στον τηλ. κατάλογο, έτσι και εδώ μπορείτε να κάνετε import τους αριθμούς που θέλετε να μαρκάρετε σαν blacklisted. Απλά, κάντε επικόλληση τους αριθμούς στο μεγάλο κουτάκι (ένας αριθμός σε κάθε γραμμή) και πατήστε [Επόμενο]. 

sms number blacklist import

3) Στην καρτέλα [Ιστορικό] -Άλλος ένας άμεσως τρόπου blacklist είναι μέσα στο ιστορικό, αφού φιλτράρουμε τους αριθμούς που θέλουμε (Βήμα Α). Αμέσως μετά, εκτελείτε την επιλογή που φαίνεται στο Βήμα Β.
Όπως πιθανώς να προσέξατε, έχουμε αφαιρέσει εντελώς τη διαγραφή των αριθμών από αυτή την επιλογή, γιατί προσθέτωντας έναν αριθμό στην μαύρη λίστα, δε διατρέχετε τον κίνδυνο να ξαναστείλετε σε αυτόν SMS, στην περίπτωση που τον εισάγετε πάλι με το επόμενο import. Έτσι, είστε σίγουροι ότι δεν θα ξανα-ενοχλείσετε κάποιον που δε θέλει να δέχεται SMS από εσάς. 

sms number blacklist history tab 1sms number blacklist history 2

 

Τέλος, στη λίστα με τα τηλέφωνα, όταν είστε στην αποστολή SMS και επιλέξετε [Ομαδικά SMS], οι αριθμοί που είναι blacklisted θα φαίνονται με διαφορετικό χρώμα.

sms number blacklist bulk sendout list

Powered by Terracom