Γίνετε συνεργάτης της καλύτερης cloud υπηρεσίας αποστολής SMS

Senditnow.gr sms serviceΤο SenditNow.gr είναι η μοναδική υπηρεσία αποστολής SMS που σας προσφέρει έναν απλό, ξεκάθαρο τρόπο συνεργασίας. Απλά μεταπουλάτε κουπόνια SMS για χρήση στο SenditNow.gr.

SenditNow.gr Υπηρεσία αποστολής SMS

Στην πραγματικότητα τα κουπόνια είναι κωδικοί που αν εισαχθούν στο SenditNow.gr πιστώνουν τον λογαριασμό του πελάτη με το ποσό που περιέχουν. Η τιμή των κουπονιών είναι σταθερή και επίσης σταθερή είναι η τιμή ανά SMS των 160 χαρακτήρων. Ο πελάτης σας που θα τα αγοράσει, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει άμεσα στο SenditNow.gr.

Αυτό είναι όλο! Εσείς απλά κερδίζετε την έκπτωση από ένα εντελώς άυλο προϊόν/υπηρεσία, ακόμη και χωρίς καθόλου στοκ!

Επιπλέον σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ κουπόνια του 1€ για να δοκιμάσουν την υπηρεσία μας οι πελάτες σας. Έτσι, εκτός από τα 0,30€ που έχουν σαν δώρο με την εγγραφή τους στο SenditNow.gr, έχετε την δυνατότητα να τους κάνετε 1€ επιπλέον δώρο !!

 

Το SenditNow.gr παρέχει ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά. Web εφαρμογή, desktop εφαρμογή, εφαρμογή για smart phones, παραμετρικά μηνύματα, http api, email2sms, command line sms.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ξεκινήστε την συνεργασία από σήμερα κιόλας!

* Τα κουπόνια προς μεταπώληση έχουν προνομιακή τιμή και επιπλέον δώρο για τον τελικό καταναλωτή.Κουπόνι αποστολής SMS 10 ευρώ Κουπόνι αποστολής SMS 50 ευρώ Κουπόνι αποστολής SMS 100 ευρώ Κουπόνι αποστολής SMS 1000 ευρώ
Κουπόνι αποστολής SMS 5000 ευρώ

 

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι:

  • μεταφορά σε τραπ. λογαριασμό και
  • πληρωμή με πιστωτική κάρτα, προπληρωμένη, χρεωστική ή Paypal.

 

Powered by Terracom