Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας μέσω της καλύτερης cloud υπηρεσίας αποστολής SMS, το SenditNow.gr

 
 
SenditNow.gr
Μέσω μαζικής αποστολής SMS μηνυμάτων μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα και οικονομικά με τους πελάτες σας, ενημερώνοντάς τους για προσφορές, εκκρεμότητες,υπενθυμίσεις, ή στέλνοντάς τους τις ευχές σας κλπ.
Υπενθυμίστε στους πελάτες σας τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και ενημερώστε τους άμεσα χωρίς να ξοδέψετε ανθρωποώρες σε τηλεφωνική επικοινωνία.
Στείλτε τις ευχές σας την ημέρα της ονομαστικής τους εορτής, ή τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με την χρήση του χρονοπρογραμματισμού.
 

Το SenditNow.gr παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες και υπηρεσίες:

 • Αποστολή απλών μηνυμάτων π.χ. "Το SenditNow.gr σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος"
 • Αποστολή παραμετρικών μηνυμάτων π.χ. "Κ.Νικολάου, σας υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο ραντεβού σας έχει οριστεί για τις 15/4/2011,στις 14:30. Για οποιαδήποτε πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας", για οδηγίες πατήστε εδώ.
 • Οργάνωση των επαφών σε ομάδες, με κάθε επαφή σας να μπορεί να ανήκει σε όσες ομάδες παραληπτών επιθυμείτε
 • Γρήγορη εισαγωγή επαφών με την χρήση ενός αρχείου CSV (comma separated value) που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα με το Microsoft Excel, για οδηγίες πατήστε εδώ.
 • Μαζική αποστολή μηνυμάτων σε επιλεγμένες επαφές ή ομάδας επαφών.
 • Πλήρη εικόνα του ιστορικού σας καθώς και του υπολοίπου του λογαριασμού σας.
 • Πληροφορίες τηλεφωνικού αριθμού, HLR lookup,αναζήτησης πληροφοριών ενός αριθμού κινητού, από οπουδήποτε στον κόσμο.  Οι πληροφορίες που εμφανίζονται είναι, σε ποιο δίκτυο ανήκει, χώρα, αν έχει μεταφερθεί από κάποιο άλλο δίκτυο (φορητότητα) κλπ.
 • Χρονοπρογραμματισμός, ορίστε ώρα και ημερομηνία πoυ θέλετε να σταλεί το μήνυμα. Ορίστε τον ή τους παραλήπτες, γράψτε το κείμενο και πατήστε Send!  Τελειώσατε, το SenditNow.gr αναλαμβάνει τα υπόλοιπα...
 • Αποστολή μαζικών SMS από αρχείο CSV και excel, για οδηγίες πατήστε εδώ
 • Desktop εφαρμογή, το SenditNow.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να χρησιμοποιείται αντί για έναν internet browser την desktop εφαρμογή της υπηρεσίας.  Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
 • Email το SMS, στείλτε μαζικά μηνύματα με ένα απλό email χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο σας email client, για οδηγίες πατήστε εδώ.
 • Ειδοποίηση χαμηλού υπολοίπου, θέστε το όριο στον λογαριασμό σας και το SenditNow.gr θα σας ενημερώσει στο email σας.

Ακόμα πιο προχωρημένες δυνατότητες

Το SenditNow.gr προσφέρει άλλους δύο τρόπους αποστολής μηνυμάτων SMS που απαιτούν περισσότερες τεχνικές γνώσεις.
Ο ένας τρόπος είναι η αποστολή μηνυμάτων SMS μέσω γραμμής εντολών (command line) που πρακτικά επιτρέπει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή αρχείο εντολών (batch file) να αποστέλλει μηνύματα SMS. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Ο δεύτερος τρόπος είναι η αποστολή μηνυμάτων SMS μέσω HTTP API (πρακτικά σαν να πληκτρολογείτε μια διεύθυνση Internet σε ένα browser). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
 
Κάντε δωρεάν εγγραφή και αποκτήστε τα δωρεάν δοκιμαστικά πακέτα (μέχρι 26 δωρεάν SMS)

Η αποστολή των μηνυμάτων SMS γίνεται μέσω του site SenditNow.gr και είναι οικονομική, εύκολη και πλούσια σε δυνατότητες, με παγκόσμια κάλυψη (για περισσότερους από 800 παρόχους κινητής τηλεφωνίας).Κόστος Μηνυμάτων

Οι χρεώσεις του SenditNow.gr είναι ξεκάθαρες και χωρίς τη παραμικρή κρυφή χρέωση. Δεν υπάρχουν διπλές χρεώσεις για ορισμένους προορισμούς (interconnection fees) ούτε και κόστος ελέγχου φορητότητας (HLR lookup).
 

Πως μπορώ να ξεκινήσω;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή:
 1. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό χρήστη στο SenditNow.gr.
 2. Εισάγετε τον κωδικό του κουπονιού που αγοράσατε σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ.

Powered by Terracom